De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Pluche Sekspoppen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Pluche sekspoppen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een gezelschapspop: pluche. Welke voordelen en nadelen heeft dit knuffelbare materiaal eigenlijk? Lees verder als je meer wil weten!

Ultiem zacht

De zachte huid van de poppen is gemaakt van een hoge kwaliteit pluche. Dit is hetzelfde materiaal dat ook voor knuffels gebruikt wordt, en deze pluche gezelschapspoppen zijn dan ook zeer knuffelbaar.

pluche sekspop

Maar daar blijft het niet bij: ook de vulling is lekker zacht. Zoals je gewend bent van de knuffels uit je kindertijd hebben deze poppen een vulling die stevig genoeg is op de vorm te behouden, maar zacht genoeg om een beetje samen te knijpen, waardoor de pop heerlijk aanvoelt als je een arm om haar heen slaat, haar knuffelt, of bovenop haar ligt.

Handgemaakte kwaliteit

Onze pluche gezelschapspoppen zijn van het merk Teddy Babes en worden met de hand gemaakt in de Verenigde Staten. Het pluche wordt hier vastgestikt met stevig garen, waardoor de pop een groot gewicht kan verdragen zonder dat er een naad open springt.

Lichtgewicht

De pluche sekspoppen van Teddy Babes wegen slechts 9 kilo, wat ze veruit de lichtste optie maakt. Poppen van TPE of silicone wegen bij dezelfde lichaamslengte al snel 30 à 40 kilo.

Dat lage gewicht heeft allerlei voordelen: je kunt de pop in een andere houding zetten of staand seks met haar hebben, maar ze zijn ook makkelijker op te bergen op een hoge plank of de trap op te tillen.

Pluche poppen: de perfecte gezelschapspoppen?

Veel mensen denken nog steeds dat onze poppen puur en alleen seksspeeltjes zijn, maar dat is niet voor iedere klant het geval. Wij weten als geen ander dat onze levensechte poppen ook een perfecte oplossing zijn als je graag iemand naast je hebt in bed of op de bank. Voor veel klanten is een Teddy babe, een siliconen pop, of een TPE pop iets dat helpt tegen eenzaamheid.

De pluche poppen zijn misschien wel het meest geschikt als gezelschapspoppen: omdat het onze lichtste poppen zijn neem je ze makkelijk mee, en dankzij de zachte vulling zijn ze heerlijk om tegenaan te liggen. Deze poppen heten niet voor niks “Teddy” Babes: het zijn echt net grote teddyberen.

Seks met een Teddy Babe

Je kunt deze poppen gebruiken om mee te knuffelen, maar seks is ook zeker een optie! Iedere Teddy Babe heeft tussen haar benen een opening waar je een pluche vagina of een siliconen variant in kan steken. Wat je lekkerder vindt is natuurlijk heel persoonlijk, maar de siliconen variant is wel iets makkelijker schoon te maken.

De pluche huid is ook makkelijk schoon te maken met een warm washandje met een klein beetje wasmiddel.

Jouw perfecte doll

Zit de perfecte combinatie er voor jou nog niet bij? Geen zorgen, we kunnen nog veel meer types Teddy Babe leveren! Stuur ons gerust een berichtje als je meer wil weten over de beschikbare modellen of als je nog andere vragen hebt over deze zachte gezelschapspoppen.